Om os

Heesgaard Wittenkamp

- Byggerådgivning

Heesgaard Wittenkamp - Byggerådgivning, er startet i 2018, med henblik på at skabe en tryg byggeproces, og grundstenen i Heesgaard Wittenkamp Byggerådgivning bygger på faglighed, god service og dialog.

Jeg tror på at hvis man sørger for at kunderne får en god oplevelse hver gang, så skaber det tillid og dermed gode referancer og omtale - det er lykkes indtl videre og skal også være rygraden i virksomheden fremover. 


Jeg har udover at være tilknyttet som eksternt tilsyn på mange forselligartede typehuse samt arkitekttegnede boligt, også stor erfaring som byggeleder, projektleder samt projekteringsleder på store total entrepriser.

Jeg har derfor stor erfaring inden for alle typer af byggeri og en bred byggeteknisk viden inden for alle faggrupper, som jeg kan drage nytte af når jeg skal hjælpe mine kunder i mål med deres byggerier. forudsætningerne Derudover ha jeg et stort netværk i branchen, som mine kunder også kan drage nytte af.


Med min base i Kolding kan jeg derfor yde god byggerådgivning og ikke midnst service, i et stort område i både nord, syd, øst og vest, så kontakt mig endelig og få en snak om, hvad jeg kan hjælpe lige netop Dig med.

Ole Heesgaard Wittenkamp

 

"Jeg er uddannet tømrer og byggetekniker, og har derudover arbejdsmiljøuddannelsen for koordinatorer fra Dansk Byggeri"

 

Cvr.: 39735644 - Mail.: ole@heesgaardwittenkamp.dk - Tlf.: 42558540